Verd Begravelsesbyrå Moss

Verd Begravelse avdeling Moss hjelper deg med begravelse eller bisettelse i Moss, Rygge, Råde og omegn.

Faste priser gir trygghet og forutsigbarhet

Vi er opptatt av å skape trygghet. Som eneste begravelsesbyrå i landet har vi faste priser på fullverdige løsninger, med tilvalg til innkjøpspris. Dette gir deg forutsigbarhet og trygghet på veien. Se hva kundene våre sier om oss.

Detalj Bukett fra Verd Begravelsesbyrå

Kontakt Verd avdeling Moss

Vakttelefon (08 - 22 hverdager / 09 - 21 helg): 24 02 22 00

Adresse

Vi møter deg gjerne hjemme hos deg, eller etter avtale i våre møtelokaler i Elisabeth von Hübschs gate 6, på den gamle Peterson-tomta. I forbindelse med covid-19 situasjonen forsøker vi nå å gjennomføre all planlegging via telefon og e-post.

Henrik Tveter

Henrik er fra Moss og er daglig leder i Verd. Han er siviløkonom og har tidligere jobbet med eldreomsorg i hjemmesykepleie og på eldrehjem i Moss. Ikke nøl med å kontakte han om du trenger hjelp eller har spørsmål.
e-post: henrik@verdbegravelse.no

Henrik Tveter, daglig leder i Verd.

"Jeg ønsker å hjelpe de pårørende med å skape en ekte og god avskjed og gi de trygghet og ro på veien, slik at alt går som det skal. Det er min viktigste oppgave."

Siri Jetzel

Siri er gravferdskonsulent i Verd avdeling Moss. Ikke nøl med å kontakte henne om du trenger hjelp eller har spørsmål.
e-post: siri@verdbegravelse.no

Gravferdskonsulent Siri Jetzel

“Min viktigste oppgave er å sørge for at gravferden blir riktig og ekte for de nærmeste, uavhengig av livssyn. Alle mennesker er unike. Alle gravferder kan også være personlige og unike. Jeg er opptatt av å gi deg ro og trygghet gjennom hele prosessen.”

Jon Eide-Stubberud

Jon er driftsleder og gravferdskonsulent i Verd avdeling Moss. Ikke nøl med å kontakte han om du trenger hjelp eller har spørsmål.
e-post: jon@verdbegravelse.no

Gravferdskonsulent Jon Eide-Stubberud

"Min viktigste oppgave er å hjelpe etterlatte slik at en vanskelig periode i livet oppleves mer oversiktlig. Du skal være trygg på at du får riktig hjelp, får ro til å ta riktige valg og blir ivaretatt. Jeg utfører mitt arbeide med aller høyeste grad av verdighet og respekt."

Thomas Lindtein

Thomas er gravferdskonsulent i Verd. Ikke nøl med å kontakte han om du har spørsmål. e-post: thomas@verdbegravelse.no

Thomas

"Jeg har selv erfart hvilken trygghet og støtte et begravelsesbyrå kan være i en tung tid, og min motivasjon for å jobbe som gravferdskonsulent er et ønske om å hjelpe etterlatte. Jeg vil bidra til å skape en trygg, god og verdig ramme rundt gravferden. Dette er for meg en meningsfull jobb."

Alf-Øyvind Tveter

Alf-Øyvind er tilkallingsvikar i Verd avdeling Moss.

Simen Tveter

Simen er tilkallingsvikar i Verd avdeling Moss.