Verd Begravelsesbyrå Bærum

Verd Begravelsesbyrå avdeling Bærum og Sandvika hjelper deg med bisettelse og begravelse i Bærum, Sandvika og Asker.

Faste priser gir forutsigbarhet og trygghet

Vi er opptatt av å skape trygghet. Som eneste begravelsesbyrå i landet har vi faste priser på fullverdige løsninger, med tilvalg til innkjøpspris. Dette gir deg forutsigbarhet og trygghet på veien. Se hva kundene våre sier om oss.

Detalj Bukett fra Verd Begravelsesbyrå

Kontakt Verd avdeling Bærum

Vakttelefon (08 - 22 hverdager / 09 - 21 helg): 24 02 22 00

Adresse

Vi møter deg gjerne hjemme hos deg, eller etter avtale i et av våre møtelokaler. Vi har også god erfaring med planlegging av gravferd over telefon.

Sandvika, Elias Smiths vei 24.

Fornebu, Rolvsbuktveien 4.

Lysaker, Philip Pedersens vei 11.

Jon Eide-Stubberud

Jon er driftsleder og gravferdskonsulent i Verd avdeling Bærum. Ikke nøl med å kontakte han om du trenger hjelp eller har spørsmål.
e-post: jon@verdbegravelse.no

Gravferdskonsulent Begravelsesbyra Jon

"Min oppgave er å hjelpe etterlatte slik at en vanskelig periode i livet oppleves mer oversiktlig Du skal være trygg på at du får riktig hjelp, får ro til å ta riktig valg og blir ivaretatt. Jeg utfører mitt arbeid med aller høyeste grad av stolthet, verdighet og respekt."

Thomas Lindtein

Thomas er gravferdskonsulent i Verd. Ikke nøl med å kontakte han om du har spørsmål. e-post: kontakt@verdbegravelse.no

Gravferdskonsulent Begravelsesbyra Thomas

"Jeg har selv erfart hvilken trygghet og støtte et begravelsesbyrå kan være i en tung tid, og min motivasjon for å jobbe som gravferdskonsulent er et ønske om å hjelpe etterlatte. Jeg vil bidra til å skape en trygg, god og verdig ramme rundt gravferden. Dette er for meg en meningsfull jobb."

Siri Jetzel

Siri er gravferdskonsulent i Verd. Ikke nøl med å kontakte henne om du trenger hjelp eller har spørsmål. e-post: kontakt@verdbegravelse.no

Gravferdskonsulent Begravelsesbyra Siri

“Min viktigste oppgave er å sørge for at gravferden blir riktig og ekte for de nærmeste, uavhengig av livssyn. Alle mennesker er unike. Alle gravferder kan også være personlige og unike. Jeg er opptatt av å gi deg ro og trygghet gjennom hele prosessen.”