Om oss

Vår oppgave er å skape trygghet for deg som akkurat har mistet noen og legge til rette for en verdig gravferd. Våre erfarne konsulenter er tilgjengelige fra morgen til kveld, alle dager på tlf.: 24 02 22 00

Våre gravferdskonsulenter

Jon Eide-Stubberud

Jon er driftsleder og gravferdskonsulent i Verd. Ikke nøl med å kontakte han om du har spørsmål.
e-post: jon@verdbegravelse.no

Gravferdskonsulent Jon Eide-Stubberud

"Min viktigste oppgave er å hjelpe etterlatte slik at en vanskelig periode i livet oppleves mer oversiktlig. Du skal være trygg på at du får riktig hjelp, får ro til å ta riktige valg og blir ivaretatt. Jeg utfører mitt arbeide med aller høyeste grad av verdighet og respekt."

Siri Jetzel

Siri er gravferdskonsulent i Verd. Ikke nøl med å kontakte henne om du har spørsmål.
e-post: siri@verdbegravelse.no

Gravferdskonsulent Siri Jetzel

“Min viktigste oppgave er å sørge for at gravferden blir riktig og ekte for de nærmeste, uavhengig av livssyn. Alle mennesker er unike. Alle gravferder kan også være personlige og unike. Jeg er opptatt av å gi deg ro og trygghet gjennom hele prosessen.”

Thomas Lindtein

Thomas er gravferdskonsulent i Verd. Ikke nøl med å kontakte han om du har spørsmål.
e-post: thomas@verdbegravelse.no

Thomas

"Jeg har selv erfart hvilken trygghet og støtte et begravelsesbyrå kan være i en tung tid, og min motivasjon for å jobbe som gravferdskonsulent er et ønske om å hjelpe etterlatte. Jeg vil bidra til å skape en trygg, god og verdig ramme rundt gravferden. Dette er for meg en meningsfull jobb."

Henrik Tveter

Henrik er daglig leder i Verd. Han er siviløkonom og har tidligere jobbet med eldreomsorg i hjemmesykepleie og på eldrehjem. Ikke nøl med å kontakte han om du har spørsmål.
e-post: henrik@verdbegravelse.no

Henrik Tveter, daglig leder i Verd.

"Jeg ønsker å hjelpe de pårørende med å skape en ekte og god avskjed og gi de trygghet og ro på veien, slik at alt går som det skal. Det er min viktigste oppgave."

Herman Arntzen

Herman er gravferdskonsulent og økonomiansvarlig i Verd.

Mer om oss

Verd er et nytenkende begravelsesbyrå som tilbyr fullverdige løsninger for gravferd. Vi vet at det å planlegge en begravelse er noe de fleste helst skulle vært foruten. Derfor er vårt ønske å gjøre alt det praktiske som må ordnes i forbindelse med begravelsen så enkelt og oversiktlig som mulig. Du skal være trygg på at du får riktig hjelp og gode råd. I tillegg til gravferden hjelper vi deg også med minnesamvær, gravstein og arv og skifte uten tillegg i prisen. Som eneste begravelsesbyrå i landet tilbyr vi faste priser med alle tilvalg til innkjøpspris.

Ta samtalen

Når livet oppsummeres er det våre relasjoner til andre mennesker som står igjen som det mest betydningsfulle for de fleste av oss. Vi i Verd Begravelse ønsker å bidra til at venner og familie kan komme nærmere hverandre. Derfor har vi laget denne filmen. Ta kontakt dersom du ønsker å få snakkekortene vi bruker i filmen tilsendt i posten.

Hvor vi er

Vi kommer gjerne hjem til deg, eller der du er. Vi kan hjelpe med begravelse i Oslo og omegn, Bærum, Asker, Drammen, Kolbotn, Oppegård, Ski, Vestby, Drøbak, Ås, Son, Moss, Rygge og Råde. Ta kontakt for å avtale et møte.