Om oss

Vår oppgave er å skape trygghet for deg som akkurat har mistet noen og legge til rette for en verdig gravferd. Våre erfarne konsulenter er tilgjengelige fra morgen til kveld, alle dager på tlf.: 24 02 22 00

Våre gravferdskonsulenter

Jon Eide-Stubberud

Jon er driftsleder og gravferdskonsulent i Verd. Ikke nøl med å kontakte han om du har spørsmål.
e-post: kontakt@verdbegravelse.no

Gravferdskonsulent Begravelsesbyra Jon

"Min oppgave er å hjelpe etterlatte slik at en vanskelig periode i livet oppleves mer oversiktlig Du skal være trygg på at du får riktig hjelp, får ro til å ta riktig valg og blir ivaretatt. Jeg utfører mitt arbeid med aller høyeste grad av stolthet, verdighet og respekt."

Siri Jetzel

Siri er gravferdskonsulent i Verd. Ikke nøl med å kontakte henne om du har spørsmål.
e-post: kontakt@verdbegravelse.no

Gravferdskonsulent Begravelsesbyra Siri

“Min viktigste oppgave er å sørge for at gravferden blir riktig og ekte for de nærmeste, uavhengig av livssyn. Alle mennesker er unike. Alle gravferder kan også være personlige og unike. Jeg er opptatt av å gi deg ro og trygghet gjennom hele prosessen.”

Thomas Lindtein

Thomas er gravferdskonsulent i Verd. Ikke nøl med å kontakte han om du har spørsmål.
e-post: kontakt@verdbegravelse.no

Gravferdskonsulent Begravelsesbyra Thomas

"Jeg har selv erfart hvilken trygghet og støtte et begravelsesbyrå kan være i en tung tid, og min motivasjon for å jobbe som gravferdskonsulent er et ønske om å hjelpe etterlatte. Jeg vil bidra til å skape en trygg, god og verdig ramme rundt gravferden. Dette er for meg en meningsfull jobb."

Even Ovnan

Even er gravferdskonsulent i Verd. Ikke nøl med å kontakte han om du har spørsmål.
e-post: kontakt@verdbegravelse.no

Gravferdskonsulent Begravelsesbyra Even

"Av og til kan det føles umulig å gå videre, min viktigste jobb er å hjelpe deg og dere med akkurat dette. I livets siste reise skal jeg med verdighet og respekt bistå deg med gravferden til den du elsker aller høyest."

Johanne Egeberg

Johanne er gravferdskonsulent i Verd. Ikke nøl med å kontakte henne om du har spørsmål.
e-post: kontakt@verdbegravelse.no

Gravferdskonsulent Begravelsesbyra Johanne

"Det er vondt og sårbart å miste sine nære og kjære. Jeg ønsker å bidra til at de etterlatte føler seg trygge og ivaretatt i møte med Verd. For meg er det viktig å være til stede, lytte, rådgi og bistå i en tung tid slik at gravferden og avskjeden oppleves riktig og verdig."

Ole Andreas Tellugen

Ole Andreas er gravferdskonsulent i Verd. Ikke nøl med å kontakte han om du har spørsmål.
e-post: kontakt@verdbegravelse.no

Gravferdskonsulent Begravelsesbyrp Ole Andreas

"Min viktigste oppgave som gravferdskonsulent er å veilede de etterlatte med trygg og god hjelp, slik at man sammen kan skape en vakker og verdig avskjed i respekt av den man nettopp har mistet i livet sitt. For meg er dette en fin og givende jobb som jeg er stolt av hver eneste dag."

Renate Berg

Renate er gravferdskonsulent i Verd og driftsleder for Verd Romerike. Ikke nøl med å kontakte henne om du har spørsmål. e-post: renate@verdbegravelse.no

Henrik Tveter

Henrik er daglig leder i Verd. Han er siviløkonom og har tidligere jobbet med eldreomsorg i hjemmesykepleie og på eldrehjem. Ikke nøl med å kontakte han om du har spørsmål.
e-post: henrik@verdbegravelse.no

Gravferdskonsulent Begravelsesbyra Henrik

"I Verd skal vi hjelpe de etterlatte med å skape en ekte og god avskjed og gi de trygghet og ro på veien, slik at alt går som det skal. Det er vår viktigste oppgave."

Herman Arntzen

Herman er gravferdskonsulent og økonomiansvarlig i Verd.

Gravferdskonsulent Begravelsesbyra Herman

Mer om oss

Verd er et nytenkende begravelsesbyrå som tilbyr fullverdige løsninger for gravferd. Vi vet at det å planlegge en begravelse er noe de fleste helst skulle vært foruten. Derfor er vårt ønske å gjøre alt det praktiske som må ordnes i forbindelse med begravelsen så enkelt og oversiktlig som mulig. Du skal være trygg på at du får riktig hjelp og gode råd. I tillegg til gravferden hjelper vi deg også med minnesamvær, gravstein og arv og skifte uten tillegg i prisen. Som eneste begravelsesbyrå i landet tilbyr vi faste priser med alle tilvalg til innkjøpspris.

Ta samtalen

Når livet oppsummeres er det våre relasjoner til andre mennesker som står igjen som det mest betydningsfulle for de fleste av oss. Vi i Verd Begravelse ønsker å bidra til at venner og familie kan komme nærmere hverandre. Derfor har vi laget denne filmen. Ta kontakt dersom du ønsker å få snakkekortene vi bruker i filmen tilsendt i posten.

Hvor vi er

Vi kommer gjerne hjem til deg, eller der du er. Vi kan hjelpe med begravelse i Oslo og omegn, Bærum, Asker, Drammen, Romerike, Kolbotn, Oppegård, Ski, Vestby, Drøbak, Ås, Son, Moss, Rygge og Råde. Ta kontakt for å avtale et møte.