Om oss

Vi vet at mange tanker og følelser oppstår når noen går bort. Vårt ønske er å forenkle og skape trygghet for deg som akkurat har mistet noen. Vi hjelper deg med å skape en vakker og verdig avskjed og sørger for at alt går som det skal. Vi er tilgjengelige hele døgnet, alle dager i året på tlf.: 24 02 22 00

Våre gravferdskonsulenter

Henrik Tveter

Henrik er daglig leder i Verd. Han er siviløkonom og har tidligere jobbet med eldreomsorg i hjemmesykepleie og på eldrehjem. Ikke nøl med å kontakte han om du har spørsmål.
tlf.: 41 52 05 18
e-post: henrik@verdbegravelse.no

Henrik Tveter, daglig leder i Verd.

"Jeg ønsker å hjelpe de pårørende med å skape en ekte og god avskjed og gi de trygghet og ro på veien, slik at alt går som det skal. Det er min viktigste oppgave."

Jon Eide-Stubberud

Jon er driftsleder og gravferdskonsulent i Verd. Ikke nøl med å kontakte han om du har spørsmål.
tlf.: 92 82 95 76
e-post: jon@verdbegravelse.no

Verd Portretter Mars2019 5

"Min viktigste oppgave er å hjelpe pårørende slik at en vanskelig periode i livet oppleves mer oversiktlig. Du skal være trygg på at du får riktig hjelp, får ro til å ta riktige valg og blir ivaretatt. Jeg utfører mitt arbeide med aller høyeste grad av verdighet og respekt."

Hege Andersen

Hege er gravferdskonsulent i Verd.

8O7A9970

Vår historie

Vi er et begravelsesbyrå som ønsker å hjelpe folk i en vanskelig situasjon, på en oversiktlig og rimelig måte. Vi vet at det å planlegge en begravelse er noe de fleste helst skulle vært foruten. Når noen går bort er det mange tanker og følelser som oppstår. Derfor er vårt ønske å gjøre alt det praktiske som må ordnes i forbindelse med begravelsen så enkelt for deg som mulig. Vi hjelper deg med å lage en verdig og vakker avskjed. Hos oss er du i trygge hender.

Ta samtalen

Når livet oppsummeres er det våre relasjoner til andre mennesker som står igjen som det mest betydningsfulle for de fleste av oss. Vi i Verd begravelse ønsker å bidra til at venner og familie kan komme nærmere hverandre. Derfor har vi laget denne filmen. Ta kontakt dersom du ønsker å få snakkekortene vi bruker i filmen tilsendt i posten. Du finner alle snakkekortene her.

Hvor vi er

Vi kommer gjerne hjem til deg, eller der du er. Om du ønsker et møte hos oss har vi lokaler i Oslo sentrum. Vi kan hjelpe med begravelse i Oslo og omegn, Bærum, Asker, Drammen. Ta kontakt for å avtale et møte.