Personlig begravelse til fast pris

Hos oss får du begravelse til fast pris og alle tilvalg, som ekstra blomster og leie av musiker, til våre innkjøpspriser. Alt du trenger til begravelsen er inkludert. Ring oss eller skriv til oss for et uforpliktende prisoverslag.

Velg pakke

Alt inkludert i en pris

Verd har personlig tilpasset begravelse til fast pris og alle tilvalg til innkjøpspris, slik at du får forutsigbarhet og trygghet på veien. Alt som forventes levert fra et byrå, som transport, kiste, blomster til kiste, urne og leie av musikkanlegg er inkludert og kan tilpasses uten at det påvirker prisen på begravelsen. Se komplett prisliste.

Detalj Bukett fra Verd Begravelsesbyrå

Tilpasning

Du kan velge mellom ulike kister, urner, kisteblomster og gravmarkører uten at dette endrer prisen for begravelsen. Bestiller du en begravelse med personlig tilpasset seremoni, kan du også velge design på program og takkekort og bestemme hvilke sanger som skal spilles i begravelsen. Ved enkel seremoni er de fleste valgene tatt og det er kun behov for en kort samtale for å avklare sanger, tekst på blomsterbånd og annonse.

Verd Begravelsesbyrå Planleggingssamtale program

Tilvalg

Vi tilbyr ekstra tjenester og produkter for de som ønsker det. Alle tilvalg gjennom Verd får du til våre innkjøpspriser uten tillegg. Som tilvalg tilbyr vi blomster, innleid musiker og gravferdstaler, dødsannonse, syning og streaming av begravelsen. Vi hjelper også til med å bestille lokale og catering til minnesamvær ved ønske om det.