Start planleggingen

Ring oss på 24 02 22 00 eller send en epost, så hjelper vi deg.Skal du delta i eller planlegge gravferd?Les mer her her.

Velg pakke

Begravelse
uten seremoni

Vår begravelse eller bisettelse uten seremoni til 10.500 kr er en enkel og verdig løsning der vi tar oss av det praktiske som må til og du kan selv organisere minnesamvær dersom du ønsker det.

Velg uten seremoni
Hvit bårebukett fra Verd Begravelsesbyrå

Begravelse
med personlig tilpasset seremoni

Vår begravelse eller bisettelse med personlig tilpasset seremoni til 31.000 kr inkluderer alt du trenger for en personlig og verdig avskjed med den du har mistet. Vi tar hånd om alt det praktiske, og veileder deg så godt vi kan hele veien. Dette er det vanligste valget hos oss. Vi tilpasser og skreddersyr løsninger for å imøtekomme utfordringer knyttet til korona.

Velg personlig tilpasset seremoni
Hvit kiste fra Verd Begravelsesbyrå

Begravelse
enkel seremoni

Vår begravelse eller bisettelse med enkel seremoni til 27.000 kr er en enkel og verdig løsning i utvalgte kapeller der de fleste valg som kiste, urne og blomster er tatt på forhånd. Vi tar hånd om alt det praktiske, og veileder deg så godt vi kan hele veien. Vi tilpasser og skreddersyr løsninger for å imøtekomme utfordringer knyttet til korona.

Velg enkel seremoni
Detalj Bukett fra Verd Begravelsesbyrå